facebook2

Vrienden van het Internationaal Accordeonfestival Stadskanaal

Bent u aanwezig geweest zondag 8 maart 2020 in het Geert Teis theater te Stadskanaal en bent u met een tevreden gevoel naar huis teruggekeerd?

Als dat het geval is dan zou u ons heel veel kunnen helpen als u ons festival zou willen aanbevelen aan familieleden, kennissen en/of vrienden. Voor de continuïteit van dit prachtige accordeon evenement is het van belang dat de zaal in theater Geert Teis vol zit. We zouden u  ook wat flyers kunnen opsturen die u dan op enkele geschikte locaties kunt neerleggen of doorgeven aan geïnteresseerden.

Wij zijn van mening dat dit unieke accordeon evenement in Nederland een volle zaal verdient. Uw positieve aanbeveling is voor ons heel belangrijk.

Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Vriendelijke groet:
         Jac en Jeanne Puts
         Grootzeil 17
         9501 JL  Stadskanaal

Vragen / Opmerkingen:
         06-83014316 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dankzij de financiële steun van cultuurfondsen, sponsors, vrienden en familie kan dit evenement jaarlijks worden georganiseerd.

Logo Kunstraad GroningenLogo Scholten-Kamminga FondsLogo Emmaplein FoundationHohnerMuziekhuis Da CapoVerhoeven WitgoedService   SternVelsibSealteQ StadskanaalKüchentreff Stadskanaal