facebook2

Matthias Matzke 2013Duo Heesbeen

Duo Heesbeen bestaat uit Henk Heesbeen op accordeon en zijn zoon Co Heesbeen op drums. Henk kreeg op 8 jarige leeftijd zijn eerste accordeon, een drie rijer, en kreeg les van zijn vader. Dit deed hij toen nog voor de lol. Vanaf zijn 14e werd het echt serieus want toen viel het oude trio uit elkaar en ging Henk mee als de derde man samen met zijn vader Piet Heesbeen accordeonist en ome Co, de drummer. Ze waren in het hele land bekend. Door ziekte moesten ze helaas stoppen. Henk ging toen verder met zus Dora als zangeres en drummer Gerard de Vries als Trio Heesbeen. Samen hebben ze singels gemaakt. Toen zijn zuster (Dora) trouwde en zwanger werd is ze gestopt. Henk ging verder met broer Co Heesbeen. Ze hebben samen Trio Heesbeen doorgezet.
Later ging Henk verder als solo accordeonist dat heeft hij 6 jaar gedaan. Toen werd zijn zoon Co, nog net geen 15 jaar, erbij gehaald als drummer. Dat deed hij al toen hij 3 jaar was en hij had toen al een drumstelletje waar hij vaak mee speelde, samen met Henk. Nu, jaren later, treden ze nog steeds op als Duo Heesbeen. Ze werken al 20 jaar samen en gaan met veel plezier nog steeds op pad door het hele land.

Facebook: https://www.facebook.com/duoheesbeenhenk.heesbeen

Liveopname van Oh Amsterdam: klik HIER

Logo Prins Bernhard Cultuurfonds
Scholten-Kammingafonds
Küchentreff Stadskanaal
SealteQ logo

Dankzij de financiële steun van sponsors, fondsen, vrienden en familie is dit evenement mogelijk.

Laatst bijgewerkt: 7-juni-2022

Tel. 06-83014316 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

footer-geertteis-k1