Selecteer de taal

Klank 01 NOVAMNationaal Accordeon ConcoursNationaal Accordeon ConcoursLogo Hohner

logo kunstraad CMYK 200x29

logo Scholten-Kamminga fonds

Dankzij de financiële steun van fondsen, sponsors, vrienden en familie kan dit evenement jaarlijks worden georganiseerd.

HohnerVerhoeven WitgoedServiceKüchentreff Stadskanaal   Muziekhuis Da CapoSternVelsibKüchentreff Stadskanaal

Ik heb geluidsopnames gemaakt van alle optredens. Van Henny Langeveld, Matthias Matzke en Jasper Wiegers heb ik toestemming gekregen om een aantal nummers te gebruiken voor het samenstellen van een unieke CD zodat je later nog eens terug kunt luisteren hoe mooi en foutloos deze toppers kunnen spelen. Onder menu item solisten kunt u een kort geluidsfragmentje horen om een idee te krijgen van de kwaliteit van de opnames. Ik heb ze opgenomen met de ingebouwde microfoons van mijn Tascam Digital Recorder. Dus er staan wat kuchjes op, maar dan proef je ook de sfeer in de zaal en het valt op hoe muisstil het was in de zaal. Mocht u interesse hebben in de CD dan kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 0599-333291.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.