Selecteer de taal

Klank 01 NOVAMNationaal Accordeon ConcoursNationaal Accordeon ConcoursLogo Hohner

logo kunstraad CMYK 200x29

logo Scholten-Kamminga fonds

Dankzij de financiële steun van fondsen, sponsors, vrienden en familie kan dit evenement jaarlijks worden georganiseerd.

HohnerVerhoeven WitgoedServiceKüchentreff Stadskanaal   Muziekhuis Da CapoSternVelsibKüchentreff Stadskanaal

LindasJazz3 RBx 300x200pxLinda's Jazz

Linda’s Jazz bestaat uit zangeres Linda Molenkamp, pianist Vincent Grit en contrabassist Bert van Erk. Ze zingen en spelen highlights uit het Great American Songbook aangevuld met Braziliaansa bossa’s en evergreens. Het Trio speelt sinds 2013 op de jazzpodia en Festivals

Linda Molenkamp studeerde jazz-zang aan het conservatorium van Groningen jazz-zang. Zij staat bekend om haar swingende timing en jazzy stemgeluid. Linda is een veelgevraagd zangeres bij diverse jazz-combo’s en bigbands. Zij stond op diverse grote podia door het hele land zoals het Bimhuis, Panama en Bellevue theater.
Zie haar website www.lindamolenkamp.nl

Contrabassist Bert van Erk, geboren in Amsterdam, is een van de stuwende krachten in de Noordelijke jazzmuziek. Hij speelde al in de jaren ‘70 met de Boy Edgar bigband en met jazzlegendes als Dexter Gordon, Slide Hampton, John Engels, Benny Bailey, Wim Overgaauw e.v.a. Hij is de huisbassist van de maandelijkse SJIG-concerten in Brouwerij Martinus in Groningen en ook actief als bandcoach en sessieleider.
Zie zijn website www.bertvanerk.nl

Pianist Vincent Grit werd tijdens zijn studie Jazzpiano aan het Prins Claus Conservatorium al veel gevraagd te spelen met andere jazzmusici. Met zijn brede ervaring studeerde hij in 2008 cum laude af. Hoewel hij een allround pianist is, ligt zijn voorkeur in jazz. Om het spannend te maken, stelt hij verschillende bands samen, passend bij de te spelen muziekstukken. Zo komt het, dat het voor het publiek vaak verassend is, welke muziek hij ten gehore gaat brengen.

Liveopname van Honeysuckle rose: klik HIER

Zie zijn website www.vincentgrit.nl

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.