Selecteer de taal

Klank 01 NOVAMNationaal Accordeon ConcoursNationaal Accordeon ConcoursLogo Hohner

logo kunstraad CMYK 200x29

logo Scholten-Kamminga fonds

Dankzij de financiële steun van fondsen, sponsors, vrienden en familie kan dit evenement jaarlijks worden georganiseerd.

HohnerVerhoeven WitgoedServiceKüchentreff Stadskanaal   Muziekhuis Da CapoSternVelsibKüchentreff Stadskanaal

Matthias Matzke 2013Maaike Bosscher (NL)

Maaike Bosscher ( 1979) studeerde aan het conservatorium van Enschede, de Hochschule für Musik in Detmold en aan de Messiaen Accademie. Daar behaalde ze in 2004 haar diploma. Haar docenten waren Alexandre Bonnet, Godelieve Schrama en Manja Smits. Sindsdien heeft haar muzikale ontwikkeling niet stil gestaan. Ze nam deel aan een cursus Jazzharp, volgde de opleiding Muziek aan de Basis, ze werkt samen met een groot aantal dirigenten, orkesten en met musici in andere muzikale genres en ze volgt zanglessen.
Op het podium gaat Maaike uitdagingen aan met zeer gevarieerde samenstellingen van instrumenten, waarbij het werken met blazers en zangers haar voorkeur heeft. Solistische optredens grijpt ze aan om de harp van zijn voetstuk te tillen en, op zeer persoonlijke wijze, in al zijn facetten te laten horen aan iedereen die maar luisteren wil. Verbazing en ontroering zijn dan ook regelmatig voelbaar bij haar publiek.
Naast haar concertpraktijk geeft Maaike les aan een groot aantal harpleerlingen en verzorgt zij muzieklessen op basisscholen. Zij doet dat met veel passie, enthousiasme en inlevingsvermogen.
Kijk voor meer informatie op: www.harpuithethart.nl

 

 

 

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.